Holland Bulb Market

Knollenkweker

Exporteur

Knollenkweker

Dahlia’s in bloei

Bedrijfsadres

Kapellaan 130
1851 PE
Heiloo

Contactgegevens

Telefoon: +31 72 505 12 53
Fax: +31 72 505 23 96
roland@hollandbulbmarket.nl
www.hollandbulbmarket.nl

Trial locatie – showtuin

Kapellaan 130
1851 PE
Heiloo

Holland Bulb Market BV is een van de oudste Bloembollen export bedrijven ter wereld. Het is opgericht in 1868 en werd beloond met het predicaat hofleverancier voor zijn uitstekende reputatie als kweker en leverancier van bloembollen en meerjarige planten wereldwijd en voor het Nederlandse koningshuis.

Tijdens deze 150 jaar hebben we ons gericht op het leveren van producten aan drie hoofdsectoren in de industrie, namelijk detailhandel (winkels en tuincentra), hoveniers en telers van snijbloemen en potplanten. Wij exporteren meer dan 5.000 soorten bloembollen (tulpen, hyacinten, lelies, gladiolus, narcis, krokus en allium enz.) meerjarige (paeonia, hosta, Iris germanica enz.) en P9 potjes (struiken, bomen, fruit enz..) naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Door onze goede relatie met de veredelaars en kwekers in Nederland maar ook onze eigen productie en veredelingsbedrijven, is het mogelijk om de nieuwste soorten en alle anderen soorten op de markt aan te kunnen bieden. Indien gewenst is het mogelijk ter plekke de teelt te begeleiden om tot een succesvolle productie te komen. Monsters van al onze programma’s en partijen worden gebroeid in ons eigen kassen om de kwaliteit te waarborgen. Het hele proces wordt voortdurend gecontroleerd door onze kwaliteitsmanagers.

U bent van harte welkom om ons bedrijf te Heiloo tijdens het Holland Dahlia Event of op een andere dag te bezoeken (25km van Amsterdam en Schiphol – goed te bereiken met openbaarvervoer). Als u meer wil weten over Holland Bulb Market of graag een offerte wil ontvangen voor bloembollen en/of meerjarige planten, verzoeken we u een email naar info@hollandbulbmarket.nl te sturen of bel ons op 072 5051253. Ons meertalig verkoopteam (Russisch, Chinees, Nederlands, Duits en Engels en meer) neemt uw aanvraag graag in behandeling.

Holland Bulb Market

Kapellaan 130
1851 PE
Heiloo