Home » Deelnemers » De Tulperij

De Tulperij

Knollenkweker

Vrienden van de dahlia

Knollenkweker

Bezoeklocatie

Bedrijfsadres

Oude Herenweg 16 B
2215 RZ
Voorhout

Contactgegevens

Anja Jansze: 06-42233291
Daan Jansze: 06-53114391
info@detulperij.nl
www.detulperij.nl

Trial locatie – showtuin

Oude Herenweg 16 B
2215 RZ
Voorhout

Vanaf 8 augustus stelen de dahlia’s de show rondom ons bedrijf. We hebben een grote pluktuin voor jou geplant. Ze zijn allemaal zo mooi. Welke ga jij plukken?

Wil je meer weten over de dahlia’s en de bollen-knollenteelt? Kom genieten en luister tijdens de excursie naar Daan of Anja, de eigenaren van De Tulperij. Je kan online, via de website, een excursie boeken. Voor kinderen is er een leuke speurtocht te doen met vragen over de bloemen.

Daarnaast kan je genieten van het uitzicht op het terras onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. Kijk voor meer informatie op de website van De Tulperij.

De Tulperij is al 6 jaar lang de locatie voor de showtuin van de CNB. U kunt genieten van meer dan 600 soorten dahlia’s. Voor kwekers, exporteurs en handelaars is het een proeftuin om te kijken hoe de diverse soorten dahlia’s zich ontwikkelen, groeien en bloeien.

Je hebt ogen te kort bij De Tulperij. Er is zoveel te zien en te beleven. Heb geen haast, neem de tijd om te genieten. Je bent meer dan welkom. Een bezoek aan De Tulperij wordt er één om voor altijd in je herinnering te houden.