Home » Deelnemers » Sam van Schooten

Sam van Schooten

Knollenkweker

Vrienden van de dahlia

Bedrijfsadres

Torenlaan 12 A
2215 RW
Voorhout

Contactgegevens

Sam van Schooten
0252 235 533
sam@bloembollen.nl

Sam van Schooten B.V. is gevestigd in het hart van de bloembollenstreek. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het land tot aan de klant! Van het kweken van de bollen tot het verpakken, wij doen het allemaal. Dankzij onze veelzijdigheid en flexibiliteit zijn we in staat om tegemoet te komen aan de wensen van zowel tuincentra, winkels, hoveniers en webshops. Daarnaast presenteren we ieder jaar met trots onze uitgebreide catalogus met diverse bloembollenvariëteiten. Of u nu op zoek bent naar populaire soorten of zeldzamere bloemen, onze catalogus biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden.

We begrijpen dat visueel materiaal van essentieel belang is bij het presenteren van bloembollen aan klanten. Daarom bieden wij bij Sam van Schooten toegang tot onze eigen beeldbank als hoogwaardige beeldmateriaal. Mede hierdoor kunnen we foto’s leveren met een zeer hoge kwaliteit en resolutie. Of het nu gaat om gebruik in catalogus, online winkels of promotiemateriaal, onze beelden zullen de schoonheid en details van de bloemen tot leven brengen.

Met onze veelzijdigheid, flexibiliteit, en hoogwaardige beeldmateriaal, zijn we volledig toegewijd aan het leveren van de beste ervaring aan onze klanten. We streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen als het gaat om bloembollen van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw bloemrijke visie.