Natasja Sadi opent Holland Dahlia Event 2023

Met trots kondigen we aan dat de geweldige, bijzondere en creatieve gastspreker Natasja Sadi zal meewerken aan de opening van het Holland Dahalia Event 2023 op vrijdag 8 september om 16.00 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang voor het Holland Dalhia Event in 2023. We hebben er zin in!

Natasja heeft een liefde voor bloemen en heeft al prachtige creaties gemaakt met dahlia’s. Op social media heeft ze meer dan 200.000 volgers. Zij heeft een mooie boodschap voor iedereen.

Natasja Sadi is een gevierd bloemkunstenaar die verse bloemen componeert, arrangeert en beeldhouwt exquise suikerbloemen vanuit haar thuisatelier in Amsterdam. Haar feesttaarten zijn levensechte gelijkenissen van bloemenschoonheid en behoren tot de meest gewilde in Europa.

Zij is de auteur van A Sweet Floral Life, gepubliceerd door Ten Speed Press een afdruk van Penguin Random House. Haar foto’s en verhalen zijn opgenomen in internationale tijdschriften zoals Elle Décor VS, Town & Country Magazine, Flower Magazine, Nederlandse Vogue en Harpers Bazaar. Ze geeft bloemsierkunst en de geheimen van suikerbloem kunstenaarschap in Europa, Azië, Zuid-Afrika en Noord-Amerika.

Vind haar online op natasjasadi/com of op instagram @cakeaterlieramsterdam.