Derde editie Dahlia Event

Derde editie Dahlia Event

Wil je alles weten over dahlia’s? Kom van 21 t/m 23 augustus naar het Holland Dahlia event. Dit wordt, wegens succes, voor de derde keer op rij georganiseerd.

Assortiment
Dahlia veredelaars ontwikkelen in snel tempo nieuwe variëteiten, vormen en kleuren. Om een duidelijk beeld van het actuele Dahlia assortiment te geven, slaan bloemenkwekers, knollenkwekers, knollenexporteurs en dienstverleners de handen ineen, en stellen hun kraamkamer ten toon

Zakelijk
Exporteurs en handelaren zijn welkom om het Dahlia assortiment te komen bezichtigen. Dit kan op negen locaties, gelegen tussen Leiden en Haarlem. De opening is in de Kasteeltuinen van Keukenhof, waar als showstopper een met dahlia’s gestoken corsowagen, het ‘herrijzen van de Feniks’ uitbeeldt.

Bezoek
Op locatie staat het Dahlia assortiment in bloei gepresenteerd. Bekende én veelbelovende nieuwe rassen zijn op het veld en in vazen te zien. Tijdens het bezoek is er tijd om elkaar te ontmoeten, te kijken, het assortiment samen te stellen, trends te bespreken en marktkansen in kaart te brengen.

Praktisch
Om een bezoek aan Nederland zo efficiënt mogelijk te maken, is het Holland Dahlia Event gelijktijdig georganiseerd met het Plantarium. Zo is het mogelijk om een bezoek aan beide evenementen te combineren. Ga voor meer informatie over het Holland Dahlia Event naar www.hollanddahliaevent.com.

Particulier
Naast zakelijke bezoekers, zijn ook consumenten welkom op het Holland Dahlia Event. Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals Dahlia workshops, het bezoeken van de Dahlia showtuin, het maken van Dahlia mozaïeken en het fietsen van de Dahlia mozaïeken route.