Home » Deelnemers » C.S. Weijers & Zn. B.V.

C.S. Weijers & Zn. B.V.

Knollenkweker

Vrienden van de dahlia

Bedrijfsadres

Leidsestraat 100
2182 DR
Hillegom

Contactgegevens

Telefoon: +31 252 516 541
Fax: +31 252 520 940
sales@csweijers.nl
www.csweijers.nl

C.S. Weijers Bloembollen is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de levering van bijzondere bol- en knolgewassen. Het bedrijf wat zijn oorsprong kent in de teelt en veredeling van Dahlia’s is opgericht in 1926. Tot op de dag van vandaag speelt de Dahlia een belangrijke rol binnen het assortiment wat duizenden verschillende variëteiten groot is. Naast de in Nederland geteelde bloembollen betrekt Weijers bol- en knolgewassen uit de gehele wereld. Dit zorgt voor een sortiment voor uiteenlopende toepassingen. Te denken valt hierbij aan het beleveren van exporteurs, hoveniers, groenvoorzieners en professionele broeierijen t.b.v. snij- en potcultuur.
Tweejaarlijks ontvangen de vaste klanten van Weijers een zeer uitgebreide catalogus met de dan geldende marktprijzen, illustratief fotomateriaal en een juiste vermelding van de naamgeving volgens de geldende nomenclatuur. Weijers is dan ook met recht dé specialist en geldt voor velen als dé leverancier voor het brede scala aan bijzondere bol- en knolgewassen.
Het bedrijf gevestigd in Hillegom, beschikt over 14.000 M2 bedrijfsruimte, voorzien van klimaatcomputer gestuurde opslagfaciliteiten. Behandelingen voor geprogrammeerde bloei of langdurige bewaring worden “in company” uitgevoerd.  “Levering op afroep” van de bestelling  is dan ook heel goed mogelijk.  Een efficiënt logistiek gestuurd systeem draagt daarnaast bij aan een correcte aflevering van de bestelde producten.
Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers:Tel. 0031-252-516541Email sales@csweijers.nl