Home » Deelnemers » De Ree Holland B.V.

De Ree Holland B.V.

Knollenkweker

Vrienden van de dahlia

Bedrijfsadres

Lisserbroekerweg 60
2165 BG
Lisserbroek

Contactgegevens

Telefoon: +31 252 417 751
Fax: +31 252 411 343
mail@deree-holland.nl
www.deree-holland.com/nl/ 

De Ree Holland is sinds 1919 actief in de export van een zeer breed assortiment A-kwaliteit verpakte bloembollen, knollen, vaste planten, waterplanten en eetbare ‘grow your own’-producten voor de detailhandel. Bloembollen vormen de core business. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van bloembollen in consumentenverpakkingen in diverse kwaliteitssegmenten. De organisatie exporteert naar bijna veertig landen en is marktleider in de branche. Europa, Azië en Noord-Amerika zijn de belangrijkste marktgebieden. Duitsland is het nummer één exportland, gevolgd door de UK.

Het hoofdkantoor van De Ree Holland is gevestigd in Lisserbroek, Zuid Holland. Daarnaast zijn er nog twee vestigingen: één in de UK en één in Zwitserland. Met een ervaren en enthousiast team van ongeveer vijftig vastemedewerkers en een uitgebreide ploeg van flexibele medewerkers in de seizoen pieken, legt De Ree Holland het accent op compleet en strikt op tijd leveren tegen een concurrerende prijs.

Er wordt aanhoudend getreven naar perfectie op het gebied van de productie, het productieprocess en logistiek, maar ook aspecten als duurzaamheid en klantenservice staan bij De Ree Holland hoog in het vaandel. Verschillende controles verwezenlijken een consistente hoge kwaliteit van producten en processen. Zowel de grondstoffen als de verpakt afgewerkte producten worden gecontroleerd door bekwaam kwaliteitscontrolepersoneel, van de komst van de grondstoffen tot de verzending van de eindproducten.