Home » Deelnemers » Weijers Blooming Dahlias

Weijers Blooming Dahlias

Knollenkweker

Knollenkweker

Bedrijfsadres

Ambachtsweg 5
2211 JN
Noordwijkerhout

Contactgegevens

Telefoon: +31 6 51 86 46 25
hm.weijers@hetnet.nl

Wij zijn de 4e generatie dahliakwekers en gespecialiseerd in de teelt van dahlia knollen en de teelt van snijbloemen van buiten.
Ons bedrijf is gevestigd in Noordwijkerhout in het hart van de Bollenstreek. Vanuit deze locatie produceren en verwerken wij onze producten.
Tevens zijn wij participant in de Coop Dahliakwekerij Gallery UA.

Wij leveren onze dahliaknollen aan exporteurs en handelsbedrijven en tevens aan kwekers voor de snijbloementeelt.
Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment dahlia’s bestaand uit circa 230 verschillende cultivars geschikt voor droogverkoop, bloementeelt en pottenteelt.
Wij vinden het belangrijk dat onze producten volgens afspraak geleverd worden overeenkomstig de wensen van onze klanten.
Ook besteden wij veel aandacht aan de verbetering van bestaande soorten en ook dit seizoen een uitbreiding met tientallen nieuwe soorten, alleen de beste en mooiste soorten worden in het assortiment opgenomen. Bovendien telen wij cultivars op verzoek van onze klanten.

Tijdens het Holland Dahlia Event nodigen wij exporteurs, inkopers, veredelaars en vakgenoten uit voor een bezoek aan ons dahliaveld. Wij tonen een breed en exclusief assortiment aan dahlia’s, welke in bloei te bewonderen zijn. Wij delen graag onze kennis en passie met u om de dahliateelt tot een nog groter succes te maken en ontmoeten u graag op ons bloeiende bedrijf.