Holland Dahlia Event 2020 in aangepaste vorm

Holland Dahlia Event 2020 in aangepaste vorm

We hebben inmiddels 3 succesvolle jaargangen van het Holland Dahlia Event gehad. Het bereik van onze campagne is in deze 3 jaren enorm groot geweest en dit succes willen we graag continueren. De afgelopen tijd hebben we de mogelijkheden bekeken voor een aangepaste versie van het Holland Dahlia Event 2020.

Door alle regelgeving en maatregelen omtrent het Corona-virus hebben we onze ideeën al meerdere keren moeten bijstellen en de onzekerheid hierover heeft ons doen besluiten te wachten met de berichtgeving. Des te blijer zijn we nu we kunnen melden dat we in aangepaste vorm het Holland Dahlia Event 2020 gaan organiseren. We zullen in de periode augustus en september 2020 videocontent en impressies opnemen om de dahlia in het zonnetje te zetten en deze zo breed mogelijk te delen.

Langere periode
Er zijn deze zomer geen vast omlijnde dagen waarop bezoekers bezoek locaties kunnen bekijken. De bezoeklocaties die er zijn, kunnen veelal in de periode medio augustus tot en met eind september 2020 bezocht worden met inachtneming van de dan geldende regels.

Plan je bezoek
De bezoeklocaties zijn de CNB Dahliashowtuin bij De Tulperij, FBT Dahliashowtuin, A.T.G. van Haaster, Kasteel Keukenhof en Weijers Blooming Dahlias. Kijk op de website www.HollandDahliaEvent.com voor meer informatie over de bezoeklokaties. Voor de adresgegevens en openingsdata van deze adressen vragen we u om de vanaf eind juni de website in de gaten te houden.