Holland Dahlia Event 2024 op 6, 7 en 8 september

Namens alle participanten van het HDE zetten we de dahlia extra in de schijnwerpers in het weekend van 6, 7 en 8 september op het landgoed van Kasteel Keukenhof.

Dit jaar is het thema let’s Dance en dat gaan we terug zien in de objecten op Landgoed Keukenhof. De studenten van opleiding Vonk, afdeling Bloem & Design gaan binnenkort aan de slag met het ontwerpen van de objecten. Wij wensen ze veel succes!

De grote reuze stoel, gestoken met dahlia’s is een herkenbaar en een terugkerend object op het landgoed. Vele bezoekers nemen plaats op die mooie stoel en maken een selfie.Dus dat mag ook dit jaar niet ontbreken.

Wij gaan tijdens het bloemencorso in de Bollenstreek een wagen zoeken die past bij het thema van het Holland Dahlia Event. Deze wagen zal dan gestoken worden met dahlia’s en te bewonderen zijn in de tuin van Kasteel Keukenhof.

In het weekend van het Holland Dahlia Event zullen vanuit Stichting Dahlia mozaïeken vele mozaïeken in de Duin- en Bollenstreek te zien zijn die door vrijwilligers worden bedacht en gemaakt. We hopen dat het thema Let’s dance veel inspiratie geeft om tot mooie creaties te komen, waarin de dahlia centraal staat.

En onze gastspreker? Dat houden we nog even geheim. Maar het zal een inspirerende opening worden op vrijdag 6 september 16.00 uur.

Meer informatie hierover volgt.