Holland Dahlia Event succes in kwaliteit en aantal bezoekers

Holland Dahlia Event succes in kwaliteit en aantal bezoekers

Het Holland Dahlia Event vond plaats van 22 tot en met 24 augustus. Ook de tweede editie bleek wederom een prachtige en geslaagde driedaagse. De nieuwe insteek om in 2018 naast de vakspecialisten ook de consument en particuliere geïnteresseerden te informeren en speciaal hiervoor uit te nodigen bij Kasteel Keukenhof, bleek een schot in de dahlia.

Journalisten uit heel Europa en ook de internationale bezoekers wisten hun weg te vinden naar de 11 showtuinen die tijdens het Holland Dahlia Event te bezoeken waren. Het commerciële assortiment van de knollenexporteurs was opgeplant en stond gedurende het dahlia event prachtig in bloei. Hierdoor konden bloeistadia, planteigenschappen en diverse andere onderdelen aan den lijve worden ondervonden. Het grote succes van de tweede editie is te bevestigen door zowel de kwaliteit van de dahlia in de showtuinen als het aantal en interessegebied van de bezoekers.

Kasteel Keukenhof nog steeds te bezoeken
Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn geweest om het Holland Dahlia Event afgelopen week te bezoeken, kunnen nog steeds hun hart ophalen in de siertuin van Kasteel Keukenhof. De dahliapracht is daar nog enige tijd te bewonderen. Voor meer informatie over de deelnemende bedrijven, te bezoeken locaties en mogelijkheden kan men terecht op de website www.HollandDahliaEvent.com. Daar zijn ook de bedrijven terug te vinden die zich als vriend aan het event hebben verbonden en daarmee het dahlia-vak ondersteunen in hun profilering.

Terugkoppeling bedrijven
De deelnemende bedrijven komen op korte termijn bij elkaar voor een evaluatie.