Plan voor Dahlia-event 2021 is ingevuld

Plan voor Dahlia-event 2021 is ingevuld

We hebben inmiddels 4 succesvolle jaargangen van het Holland Dahlia Event gehad. Het bereik van onze campagne is in deze 4 jaren enorm gegroeid en afgelopen jaar hebben we vol ingezet op de digitale invulling met sociale media. We hebben voor 2021 het plan voor het Holland Dahlia Event ingevuld en zijn er klaar voor. Het Holland Dahlia Event vindt dit jaar plaats van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 september 2021.

Door alle maatregelen rondom COVID-19 zullen we enigszins een slag om de arm houden voor de komende zomer. We zijn bijvoorbeeld nog in overleg met onze projectorganisatie en iBulb. Wel zijn we een samenwerking aangegaan met het Clusius College in Alkmaar. Hier zal een groep van ongeveer 18 eindejaars-studenten in groepjes gaan werken aan dahliaobjecten rond kasteel Keukenhof. Het thema dat we hiervoor hebben meegegeven is ‘Wedding Fairytale’. Dit thema past goed in de romantische tuin van het Keukenhof, waar menig bruidspaar zich op de huwelijksdag laat fotograferen.

Voor de studenten van de opleiding ‘Bloem & Design’ een mooie gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Op het Clusius College is groen de basis voor een kleurrijke toekomst en laat nou juist die Dahlia voor de kleuren kunnen zorgen!

Verder zijn de voorbereidingen in volle gang voor de opplant van de verschillende bezoeklocaties en dahlia-showtuinen. En we zijn nog bezig om wat mozaïeken met dahliabloemen te realiseren. De bezoeklocaties kunnen veelal in de periode medio augustus tot en met eind september 2021 bezocht worden met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

Voor de adresgegevens en openingsdata van deze adressen vragen we u om vanaf eind juni de website in de gaten te houden.